Sawarrior Gym

Régi vágyunk volt egy saját edzőterem, ahol a Funkcionális edzés, Cross-Fit, és a küzdősporttal kapcsolatos edzéseket is, nem csak űzni, hanem oktatni is tudjuk a legmagasabb minőségben.

2019. október 6-án ez az álom valósággá vált azzal, hogy megnyitotta kapuit a Sawarrior Gym. A név a római kori Szombathely és az angol harcos szó egyvelegéből készült, mely tükrözi az edzés mentalitását a termünknek.
A kezdeteknél a fenti képen látható családtagok, barátok voltak az úgynevezett alapító tagjaink, akiknek sokat köszönhetünk abban, hogy Szombathely egyik legpatinásabb Funkcionális edzőterme létrejöhetett.
A 250 m2-en kialakított magas színvonalú létesítményben található 2 egymásba nyíló terem, ahol különböző funkcionális eszközök Kettlebell, TRX kötél, Edzőhevederek, Kézisúlyzók, Olimpiai rudak, has kerekek,
Battle Rope és Cross Training kötelek, Plyometrikus Dobozok, Guggoló keretek, Kardió gépek, és saját testsúlyos edzéseszközök (10 méter hosszú majomlétra, 7-12 féle húzódzkodó rúd, tolódzkodó állványok) találhatók.

A teremhez tartozik még egy férfi, és egy női öltöző zárható szekrényekkel, zuhanyzókkal és mosdókkal. A parkolási lehetőségeink is adottak, hiszen több mint 30 saját parkoló hellyel rendelkezik edzőtermünk.
Számunkra fontos, hogy barátságos, tiszta és rendezett helyen jó hangulatban tudjanak edzeni a vendégeink. Számos ember nem kedveli a nagy, zsúfolt edzőtermeket, mert zavarban vannak, félnek elmenni és neki vágni az életmódváltásnak.
Itt ettől nem kell tartanod, ugyanis nyugodtabb, családiasabb környezetben tud nálunk edzeni, fejlődni a hozzánk betévedt vendég.
A sportolás megszerettetése mellett számos sportrendezvény, sportesemény fűződik a nevünkhöz, mint a már szokássá vált Sawarrior Games melyet a terem alapítása idején rendezünk meg minden év októberében vagy a nyári táborunk mely
június hónapban került eddig megrendezésre. Mindezek mellett részt vettünk már társszervezőként 2020-ban a Bükön rendezett 1. Crsytal Power Challengen, és 2022-ben Körmenden az 1.
Mjus Sawarrior Cross versenyen. A táborok és a versenyek sikerességét mutatja hogy minden évben jelentősen növekedett a résztvevők a támogatók (Aegon, Decathlon, Nutrifit Shop, Crs Group, számos egyéni vállalkozó) és a kilátogató nézők száma is
A Sport Egymásért Egyesület azért jött létre, hogy a sport által lehetőségeket biztosíthassunk a sportot szerető emberek számára, illetve azoknak, akiknek fontos az egészségtudatos életmód. Civil szervezetünket közös céljaink előremozdítására és közösségi célú tevékenységeink összehangolására hozták létre a Sawarrior Gym tagjai. Egyesületünk személyeket egyesít, a tagok önszervező közössége közös tevékenység, cél érdekében működik együtt. A közös sport és egészségügyi tevékenység szervezett végzésére a hangsúly a tagok együttműködésén van.

Az egyesület célja:
Egy olyan segítő közösség megteremtése, amely a sport fontosságát és összetartó erejét mutatja meg. Munkánkkal támogatni szeretnénk azon gyermekeket és felnőtteket, akiknek fontos a sport, vagy be akarják építeni mindennapjaikba, de anyagi vagy egészségügyi állapotuk miatt ez nem egyszerűen megoldható. Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, ezért Sport Egymásért néven szerveztünk már jótékonysági gyűjtéseket. A segített családoknak, alapítványoknak a jövőben is szeretnénk segítő kezet nyújtani, az egyesület adta lehetőségek által. Így tagjaink folyamatos képzése is elsődleges céljaink közé tartozik. Az egyesület munkája során tagjaira nézve koordináló, irányt mutató, szervező feladatokat is ellátna. Konzorcium kialakítása és javítása más hasonló céllal megalakult egyesületekkel, szervezetekkel.

Az egyesület tevékenysége:
– a funkcionális edzés széles körben történő népszerűsítése, gyermekkortól az időskorig
– stresszel teli rohanó világunkban tartalmas és egészséges szabadidő eltöltési lehetőség megteremtése
– mozgásszegény életmód elleni küzdelem példamutatással a fiatalok számára
– az egészséges életmód népszerűsítése
– a sportot szerető emberek segítése, közösségépítés
– sporttal, egészségtudatossággal, versenyzéssel kapcsolatos rendezvények szervezése
– saját programjában szereplő rendezvényeken kívül külön megállapodás alapján közreműködik más szervezet által rendezett sporteseményeken
– az esélyegyenlőség jegyében testi és lelki fogyatékkal élők számára lehetőséget teremtünk, hogy közös sportolás alkalmával
– különböző betegségekkel kapcsolatos megelőzési és szintentartási előadások és mozgási programok létesítése (pajzsmirigy működési zavarok, figyelemzavar, I-es és II-es típusú diabétesz, ételallergia, étel intolerancia, mozgási és rehabilitációs problémák)
– érzékenyítő programok szervezése
– az egyesület céljának megvalósítása érdekében együttműködik minden állami, társadalmi és gazdálkodó szervezettel, más egyesülettel és szövetséggel, amelyek segítik az egyesület eredményes működését és céljainak megvalósítását
– sporttáborok szervezése, lebonyolítása
– képességfejlesztés, tehetségfeltárás
– mozgásukban korlátozott gyermekek fejlesztése
– sérült vagy beteg gyermeket nevelő szülők sport által való kikapcsolódásának megteremtése

Csapatunk

Hangay Péter

Hangay Péter

Gyermekkorom óta lételemem a sport, több mozgásformát is kipróbáltam. 15 éves korom óta küzdősportolok, 10 évig versenyszerűen kung-fuztam és kick boxoltam.
Diplomámat a Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Sportszervező, menedzser szakán szereztem. Egyetemi tanulmányaim mellett sportedző okj-s képesítést kaptam.
Ez idő alatt csoportos és személyi edzőként tevékenykedtem, saját testsúlyos és funkcionális edzéseket tartottam.
2019-ben megnyitottam saját edzőtermem Szombathelyen, ahol személyi- és csoportos edzések keretében saját testsúlyos, funkcionális és küzdelmi edzéseket tartok.
2020. februárjában megállapították, hogy genetikai okok miatt kialakuló diabéteszben szenvedek. Az 1-es számú cukorbetegség, azaz gyermekkori cukorbetegséget az én esetemben a sport 20 évig visszafojtotta.
Ennek hatására még jobban belevetettem magam az egészséges táplálkozás témakörébe.
Kerestem a lehetőségeket, hogy tudhatnék meg többet a témában, így elvégeztem több tanfolyamot is, amivel nem csak magamon, de a tőlem segítséget kérőket is segíthetem.
Ekkor jött a gondolat, egy olyan program kialakítására, ami orvosi alapokra épül és minden téren kielégítő az életmódváltás előtt állóknak.
Fontos volt számomra egy olyan háttércsapat felállítása, akikkel a közös munkánk során minden felmerülő problémára segítséget tudunk nyújtani, így megfelelve minden előírásnak és elvárásnak.
Célom a jövőben is a folyamatos képzés és a tudásom bővítése, mint a táplálkozás mint a sport terén.

„A sportban a siker, a győzelem a cél, az az elsődleges, de legalább olyan fontos, hogy a sport által lettem az az ember, aki vagyok. Az tanított meg arra is, hogy ha megvan a kellő kitartás, akkor az életben sem lesz gond.” -Csollány Szilveszter

Telefonszám:+36306071682
E-mail: peterhangay@gmail.com info@fitwarrior.fit
Facebook Hangay Péter, warrior.fit
Instagram hangaypeti , fitwarrior.fit
www.fitwarrior.fit

Lippai Dávid

Lippai Dávid

Lippai Dávid vagyok ,személyi edző, erőnléti tréner és spinning instruktor. A sport már gyermekorom óta az életem része, ekkor kezdtem el komolyabban érdeklődni a labdarúgás iránt, ami a mai napig kitart.
A középiskola után a ELTE SEK -en végeztem Rekreáció és Egészségfejlesztés szakon.

Az alábbiakban tudok a segítségedre lenni :

-Alakformálás
-Funkcionális edzés
-Futball,Kosárlabda,Röplabda,Kéziés egyéb sportágspecifikus erőnléti felkészítés
– Sérülések utáni megerősítő edzések
– Prevenciós gyakorlatok a civilizációs problémák ellen ( derék-,térd-,gerinc és egyéb izületi fájdalmak esetén)

Érd.: +36 30 600 36 87
FACEBOOK: https://www.facebook.com/david.lippai.18
INSTAGRAM: https://instagram.com/lippi.sawarrior_gym?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Hangay Krisztián

Hangay Krisztián

Végzettségeim:

2019 Személyi Edző
2019 Funkcionális Tréner Képző

Hitvallásom:

A meglévő tudásommal kihozni minden egyes vendégemből a legjobbat. Szeretem látni a fejlődést, a vendég sikere az én sikerem is!

Edzés program: 

Funkcionális, Cross
Minden edzésen a teljes test megmozgatása a cél. 
Amivel dolgozunk: Legelső sorban a saját testsúly, Kézi súlyzó, Kettlebell, Olimpiai rúd, Ugráló kötél, Gumikötél.

Miben tudok segíteni?

Állóképesség, és erő szint növelés 
Fogyás, alakformálás
Izomépítés


Kedvenc idézetem:

Ha naponta 6 órát alszol, akkor 18 marad. Ebbe bőven belefér sok munka, a tanulás, az EDZÉS, és még a szórakozás is. Tudom, hogy ilyenkor sokan felszisszennek, hogy hé, én 8-9 órát alszom. Hát javaslom, aludjanak gyorsabban.

Arnold Schwarzenegger

Hangay Krisztián 
Tel.:+36302283359
E-mail:hangaykrisztian@gmail.com
Facebook, Messenger, Instagram (Hangay Krisztián)

Rendezvényeink

I. Crsystal Power Challenge 2020.08.22.
I. Sawarrior Games 2020.10.03.
II. Sawarrior Games 2021.10.07.
III. Sawarrior Games 2022.09.10.
I. Mjus Sawarrior Cross Day 2022.06.11.

Edzőtáborok:
I. Sawarrior Gym edzőtábor 2020.06.26.-28.
II. Sawarrior Gym edzőtábor 2021. 06.24.- 27.
III. Sawarrior Gym edzőtábor 2022.06.23.-26.
Jótékonysági gyűjtés a Sport Egymásért Egyesülettel:
I.2019.10.18. Gyűjtés Erdélyi Rolika gyógyulásáért
II. 2019.11.13. Gyűjtés Katona Olivér gyógyulásáért
III. 2020.03.14. Mák Dóri- Gyűjtés a DKM Alapítvány számára , amit integrált játszóterek készítésére fordítanak.

Egyesületi kapcsolatok:
2021-ben csatlakoztunk a Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetséghez (NEFFISZ)

Nyertes pályázatok:
Miniszterelnökség Családokért Felelős Államtitkársága által kiírt „Civil szervezetek 1-es típusú diabétesszel kapcsolatos tájékoztatási feladatainak támogatása” című pályázaton -ÉLETMÓDVÁLTÁS- TELJES ÉLET A CUKORBETEGEKNEK- című pályamunkánk

Egészséges életmód - Warrior.fit

Az egészséges életmód, olyan életstílus fenntartását jelenti, mely során az egyén célkitűzése az egészség elérése és hosszú távon történő megtartása. Gyakran ide sorolják a rendszeres mozgás és egészséges táplálkozást, de az egészséges életmód ennél jóval többről szól. Ide tartozik az összes olyan tényező egyensúlyi állapotban tartása mint, a testi, mentális, emocionális, szociális és lelki jólét.
Egészséges – tudatos életvitel: döntés és akaraterő kérdése – gondolnánk.
Viszont a megfelelő információ ismerete is szükséges.
Az egészséges életmód vezetése a meglévő étkezési, testmozgási és pihenési szokások teljes mértékű újraértékelése.

Első lépésként tisztázzuk le mit is jelent az „egészséges táplálkozás” fogalma. Sokan egészséges ételek fogyasztását értik alatta. Az „egészséges étel” nem megfelelő kifejezés, hiszen a forgalomban lévő élelmiszerek mindegyike egészségesnek tekinthető. Viszont vannak olyan ételek, italok, amelyek fogyasztása gyakrabban, másoké jóval ritkábban ajánlott. Az egészséges táplálkozás a különféle ételek és italok megfelelő arányban és mennyiségben, kellő változatossággal történő rendszeres fogyasztása. Ezáltal a betegségek kockázatát minimálisra csökkenthetjük.

Mindenki szeretne egészségesen élni és táplálkozni, azonban konkrét tanácsok nélkül ez bizony nehezen sikerülhet, hiszen nem lehet mindenki képzett egészségügyi szakember.

Az étrendet úgy alkottuk meg, hogy alapvetően napi három étkezésből kihozzuk a kívánt kalória mennyiséget, ugyanakkor meg kell jegyeznünk, hogy az egyes étkezésekre szánt energiamennyiség bizonyos ételekkel, önmagukban nem biztosítható. Emiatt minden diétában ajánlunk kisétkezésekre való harapnivalókat, amelyekkel ki lehet pótolni a hiányt. Fontos, hogy ezeket ne este, lefekvés előtt iktassuk be, hanem a fő étkezések közötti időben. Az egészséges táplálkozás egyik fő eleme a napi ötszöri étkezés (3 főétkezés, 2 kisétkezés), ezért jó, ha van lehetőség beiktatni a sűrű napirendbe.

Az étrendet próbáltuk úgy összeállítani, hogy könnyen variálható legyen bárki számára, emiatt is nevezik ezt Mozaik étrendnek. A kapott minta étlapot nem kötelező pontról-pontra követni. Ugyanakkor figyelembe vettük, hogy az emberek nagy része nem főz minden nap friss ebédet, emiatt egy-egy ebédet két napra szántunk, így könnyítve az életmód váltóink dolgát. Van lehetőség arra is, hogy az ebédre elkészített ételt vacsorára is elfogyaszd, viszont ilyenkor figyelj, hogy ne egy komplett ebéd adagját edd meg este.

Edzés

A képhez tartozó alt jellemző üres; terem4.jpeg a fájlnév

 Várunk minden sportolni vágyót kortól és nemtől függetlenül családias edzőtermünkben, igényes környezetben, szélesválasztékú eszközparkunkkal. A jó hangulat garantált!

Szeretettel várunk személyi edzéseinken vagy csatlakozhatsz valamelyik csoporthoz óránkhoz is igényeid és időbeosztásodhoz igazítva.

Kérdésed van? Itt írhatsz nekünk!

A Sawarriorgym csapata:

Üzenet sikeresen elküldve
Hiba az üzenet elküldésekor, minden mezőt ki kell tölteni
A Sport Egymásért Egyesület
Warrior.fit
Sawarrior Gym Kft.